Ідеї ​​для фоторамки Handmade (частина 2), або
як зробити фоторамки для всієї родини
Ідеї ​​не закінчуються, і в статті хочу поділиться такими ідеями, для того, що би зробити фоторамку власним руками: рамки з каменю, рамки з морських черепашок, рамки з пір'я птахів, декупажних рамки, рамки з яєчної шкаралупи, рамки зі сухого листя, а також рамки з тканини. Якщо в голову прийдуть нові ідеї, напишу наступну частину статті.

Стаття для тих, кому потрібен цікавий і креативний подарунок своїми руками.


В голові останнім часом багато ідей, але часу на все не вистачає, і вирішила з вами, дорогі читачi поділиться, і собі залишити на замітку ідеї, як зробити фоторамки для всієї родини.

Рамки з каменю

Для такої рамки вам знадобляться: картон для основи рамки, ножиці, гарячий клей і самі камені.
Мені подобається, коли рамка виглядає, як натуральна, для того я підбирала кольори від коричного до сірого, і робила основу темніше, можна навіть чорну. При бажанні можна щільно закласти основу і видно її не буде.

Рамки з морських черепашок

Для такої рамки вам знадобляться: картон для основи рамки, клей ПВА, морські мушлі (про їх кількість не можу сказати однозначно, все залежить від вашої фантазії, так як їх можна розкладати орнаментами, або щільно один до одного, або ж хаотично.

декупажнi рамки

Для такої рамки вам знадобляться: в кращому випадки дерев'яні основи під рамки, які можна зробити як в ретро стилі, модерн або по вашому побажанню, а також акрилові фарби, пензлик і звичайно декупажних серветки, як елементи декупажу на рамці, або орнаменти, які стануть цільно оформлення рамки.
Господарська губка, клей ПВА, ганчірочка теж вам знадобляться, так як і наждачний папір, для підготовки поверхні основи рамки, що б при нанесення декупажной серветки не залишалося потім нерівностей на повернi.



Рамки з яєчної шкаралупи

Для такої рамки вам знадобляться: картон для основи рамки, яєчна шкаралупа, фарби для яєць (по тому таку рамку зручно робити, коли готуєтеся до великодня, і просто купити фарби і розвести окремі кольори), клей ПВА, але не канцелярський, а краще підійде будівельної , він густiщий і по консистенції краще триматиме яєчну шкаралупу. Акрилова фарба, або лак акрилової для грунтовки, саме він додасть рамці блиск.



Рамки зі сухого листя

Для такої рамки вам знадобляться: картон для основи рамки, листя з дерев (мені дуже подобається осіннє листя), також клей ПВА і лак для додання блиску. Робиться дуже швидко і радує око, нагадуючи вам про теплі осінні дні коли ви їх збирали.

Рамки з тканини

Для такої рамки вам знадобляться: картон для основи рамки, ножиці, сама тканина з якої збираєтеся робити рамку, для створення об’эму, можна взяти поролон, потрібного розміру, а також клей ПВА або гарячий клей для приклеювання, а також нитка для підвішування рамки.

Всім бажаю гарного настрою, і музи до нових творінь, думаю мої ідеї вас надихнули на чудові роботи.


До нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Уроки

Вручення грамоти